Tandartsenpraktijk Jacobs en Kelgtermans
Emmalaan 7
5554 JM Valkenswaard
T 040 - 204 87 70
info@jacobsenkelgtermans.nl

Welkom Lotte

Per 1 oktober gaan wij ons team uitbreiden met een mondhygiënist. Haar naam is Lotte Brom en zij is voor een aantal van onze patiënten al een bekende in de praktijk. Eerder heeft zij ons geholpen tijdens vakanties en heeft zij een deel van haar afstudeerstage in onze praktijk gedaan. Nu gaat ze ons team officieel versterken en gaat ze werkzaam zijn op vrijdagmorgen.
Wij heten Lotte van harte welkom en wensen haar veel werkplezier toe!
Onderstaande een korte kennismaking met Lotte:
Ik ben Lotte Brom, geboren en getogen in Valkenswaard. Van kinds af aan wist ik dat ik mondhygiënist wilde worden en nu mag ik mij sinds juni 2024 officieel mondhygiënist noemen. Tijdens mijn opleiding in Utrecht heb ik ervaring opgedaan bij verschillende praktijken op diverse vakgebieden.
Het mooiste aan mijn vak vind ik de samenwerking met de patiënt. Door een goede band op te bouwen met de patiënt behalen we samen het beste behandelresultaat!
Mijn doel is om de patiënt met een stralende glimlach naar huis te zien gaan want mijn motto is "lachen is gezond!"
Buiten het feit dat ik gek ben op mijn werk als mondhygiënist, ga ik in mijn vrije tijd er graag op uit met vriendinnen en familie. Ook kun je me vinden bij de Bloemencorso en bij Carnavalskapel B&S Bloazers in Borkel en Schaft.
Tot ziens op de praktijk!