Tandartsenpraktijk Jacobs en Kelgtermans
Emmalaan 7
5554 JM Valkenswaard
T 040 - 204 87 70
info@jacobsenkelgtermans.nl

Patiënten Enquête

Het kan zijn dat u binnenkort via uw mail benaderd wordt om onze patiënten enquête in te vullen. Deze mail komt van: info@medischondernemen.nl namens Tandartsenpraktijk Jacobs en Kelgtermans (no-reply@patientenenquete.nl).

Graag willen wij via deze enquête meer informatie krijgen over uw tevredenheid over onze praktijk. Zo helpt u ons de patiënten behandeling en dienstverlening verder te verbeteren. Daarom is uw mening belangrijk voor ons!

Als u een enquête invult gebeurt dat volkomen anoniem.  Uw e-mailadres wordt uit het systeem verwijderd op het moment dat u de enquête verzendt. Hierdoor blijven al uw antwoorden anoniem.

U hoeft alleen de vragen te beantwoorden. Wanneer u deze heeft ingevuld, klikt u vervolgens op de knop verzend. U krijgt dan automatisch een overzicht van de door u gegeven waardering van onze praktijk.

Het invullen van de enquête neemt ongeveer 4 minuten van uw tijd. Indien u het niet op prijs stelt dat wij u hiervoor benaderen vragen wij u dit te melden bij de balie-assistente van onze praktijk. Ook kunt u de link in de mail aanvinken als u zich wenst af te melden voor deze enquête.

Wij danken u alvast hartelijk voor het invullen van de enquête.

Met vriendelijke groet,

Tandartsenpraktijk Jacobs en Kelgtermans